Počet záznamů: 1  

Klobásy a paštiky

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Scholl, Harald - Autor
    České vydání první - 126 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-7541-321-5
      Kavinová, Alice - Překladatel   Schmid, Ulrike, - Fotograf   Mader, Sabine - Fotograf
     klobásy  paštiky  domácí výroba  příprava jídel
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 410.768
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Klobásy a paštiky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 410.768   

    Unifikovaný název Wurst & Terrinen selbst gemacht. Česky
    Údaje o názvuKlobásy a paštiky : snadné recepty pro domácí kuchyni / autor Harald Scholl ; fotografie ateliér Fotos mit Geschmack - Sabine Mader a Ulrike Schmid
    Záhlaví-jméno Scholl, Harald (Autor)
    Údaje o vydáníČeské vydání první
    NakladatelPraha : Vašut, 2022
    Fyz.popis126 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-7541-321-5
    Číslo nár. bibl.cnb003474871
    PoznámkyPřeklad Alice Kavinová. Přeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Kavinová, Alice (Překladatel)
    Schmid, Ulrike, 1964- (Fotograf)
    Mader, Sabine (Fotograf)
    Dal.odpovědnost Fotos mit Geschmack (studio)
    Předmět.hesla klobásy * paštiky * domácí výroba * příprava jídel
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 637.521.47 , 641.55:637.5 , 334.714 , 641.55 , (083.12) , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Klobásy a paštiky
    Pokud ve vás hotové uzenářské výrobky v samoobsluze vyvolávají podezření, pak je nejvyšší čas vyzkoušet si jejich domácí výrobu. Není to nic těžkého a s trochou cviku si postup rychle osvojíte. Není nad vlastnoručně připravované a kořeněné uzenky, klobásky, párečky – u těch vždycky víte, co skrývají uvnitř. V této kuchařce najdete recepty na výrobu mezinárodních klasik od norimberských či debrecínských klobás přes chorizo a merquez až po domácí paštičky a teriny. Kromě receptů nechybějí základní informace o potřebném vybavení a popisy pracovních postupů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.