Počet záznamů: 1  

Divočák

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Axell, Mikael, 1979- - Autor
    České vydání první - 142 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    ISBN 978-80-7541-323-9
      Ernsth, Frida, - Autor   Wettainen, Stefan, - Fotograf   Kavinová, Alice - Překladatel
     zvěřinová jídla  černá zvěř
     kuchařské recepty
    SignaturaB 60.500
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Divočák
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 60.500   

    Unifikovaný název Sauen. Česky
    Údaje o názvuDivočák : recepty z kančího masa / Mikael Axell a Frida Ernsth ; fotografie Stefan Wettainen
    Část názvuRecepty z kančího masa
    Záhlaví-jméno Axell, Mikael, 1979- (Autor)
    Údaje o vydáníČeské vydání první
    NakladatelPraha : Jan Vašut s.r.o., 2022
    Fyz.popis142 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    ISBN978-80-7541-323-9
    Číslo nár. bibl.cnb003475082
    PoznámkyPřeloženo z němčiny. Překlad Alice Kavinová. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Ernsth, Frida, 1981- (Autor)
    Wettainen, Stefan, 1968- (Fotograf)
    Kavinová, Alice (Překladatel)
    Předmět.hesla zvěřinová jídla * černá zvěř
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:637.55 , 639.111.1 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Divočák
    Kuchařské recepty z kančího masa na přípravu jednoduchých i slavnostnějších pokrmů, tradičních jídel od babiček i novější pojetí úpravy masa. Všechny recepty jsou označeny stupněm obtížnosti od 1 do 3. Zdroj anotace: Národní knihovna České Republiky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.