Počet záznamů: 1
Stanovení obsahu rybího masa ve výrobcích ze sladkovodních ryb
Honzlová, Alena - Autor
1. vydání - 30 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
ISBN 978-80-7514-154-5
Edice metodik ; Technologická řada
Čurdová, Helena - Autor Schebestová, Lenka - Autor Příborský, Josef, - Autor Šandová, M., - Autor Stará, Alžběta, - Autor Velíšek, Josef, - Autor
rybí maso potravinářské výrobky sladkovodní ryby
certifikované metodikySignatura C 409.847 Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Údaje o názvu Stanovení obsahu rybího masa ve výrobcích ze sladkovodních ryb / A. Honzlová, H. Čurdová, L. Schebestová, J. Příborský, M. Šandová, A. Stará, J. Velíšek Záhlaví-jméno Honzlová, Alena (Autor) Údaje o vydání 1. vydání Nakladatel Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2022 Fyz.popis 30 stran : barevné ilustrace ; 22 cm ISBN 978-80-7514-154-5 Číslo nár. bibl. cnb003461801 Edice/vedl.záhl. Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod. Metodiky. Technologická řada ; 197 Poznámky 200 výtisků Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Dal.odpovědnost Čurdová, Helena (Autor)
Schebestová, Lenka (Autor)
Příborský, Josef, 1981- (Autor)
Šandová, M., 1979- (Autor)
Stará, Alžběta, 1982- (Autor)
Velíšek, Josef, 1980- (Autor)
Předmět.hesla rybí maso * potravinářské výrobky * sladkovodní ryby Forma, žánr certifikované metodiky Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 637.56 , 663/664 , 597.2/.5(28) , (083.744) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1