Počet záznamů: 1  

Vzestup Školy dobra a zla

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Chainani, Soman - Autor
    1. vydání - 311 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-7661-606-6
      Farnesi, Magdaléna, - Překladatel
     americké romány  fantasy romány  publikace pro děti
    SignaturaC 409.934 Střední školní věk
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Na Sadech - dětské k vypůjčeníC 409.934 b   

    Unifikovaný název Rise of the School for good and evil. Česky
    Údaje o názvuVzestup Školy dobra a zla / Soman Chainani ; ilustrace RaidesArt ; přeložila Magdaléna Stárková
    Záhlaví-jméno Chainani, Soman (Autor)
    Údaje o vydání1. vydání
    NakladatelV Praze : CooBoo, 2022
    Fyz.popis311 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-7661-606-6
    Číslo nár. bibl.cnb003464684
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny
    Dal.odpovědnost Farnesi, Magdaléna, 1984- (Překladatel)
    Z cyklu Škola dobra a zla
    Forma, žánr americké romány * fantasy romány * publikace pro děti
    Konspekt821.111(73)-3 - Americká próza
    821-93 - Literatura pro děti a mládež (beletrie)
    MDT 821.111(73)-31 , 821-93 , (0:82-312.9)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběruStřední školní věk
    Druh dok.KNIHY
    Z cyklu Škola dobra a zla
    Fanoušci série Školy dobra a zla se konečně dozvědí, jak to všechno začalo. Dva bratři, Školníci v prestižní škole, si nerozumí, ale mají mezi sebou pouto, jež přesahuje jejich dobré a zlé úmysly.Rafal a Rhian jsou bratři, dvojčata: jeden z nich je Školníkem Školy dobra a druhý Školníkem Školy zla v prestižní internátní škole, kde se hrdinové a padouši vzdělávají a vychovávají k dokonalosti. Vše začíná chlapcem Aladinem. Obě dvojčata si byla jistá, že je určen do školy pro padouchy, ale pero z pohádkové knihy mělo jiné plány, a tak se Aladin vydal do Školy dobra... Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.