Počet záznamů: 1  

Provozní manuál sloužící k efektivnímu provozu intenzivní akvakultury využívající RAS

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Policar, Tomáš, 1975- - Autor
    1. vydání - 54 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
    ISBN 978-80-7514-108-8
    Edice metodik ; Technologická řada
      Křišťan, Jiří, - Autor   Hampl, Jan - Autor   Blecha, Miroslav, - Autor   Kolářová, Jitka, - Autor
     recirkulační akvakulturní systémy  akvakultura
     certifikované metodiky
    SignaturaC 409.219
    Umístění
    Provozní manuál sloužící k efektivnímu provozu intenzivní akvakultury využívající RAS
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 409.219 P   

    Údaje o názvuProvozní manuál sloužící k efektivnímu provozu intenzivní akvakultury využívající RAS / Tomáš Policar, Jiří Křišťan, Jan Hampl, Miroslav Blecha, Jitka Kolářová
    Záhlaví-jméno Policar, Tomáš, 1975- (Autor)
    Údaje o vydání1. vydání
    NakladatelVodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, [2020]
    Fyz.popis54 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
    ISBN978-80-7514-108-8
    Číslo nár. bibl.cnb003444291
    Edice/vedl.záhl. Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod. Metodiky. Technologická řada ; 169
    Poznámky200 výtisků
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Dal.odpovědnost Křišťan, Jiří, 1983- (Autor)
    Hampl, Jan (Autor)
    Blecha, Miroslav, 1988- (Autor)
    Kolářová, Jitka, 1962- (Autor)
    Předmět.hesla recirkulační akvakulturní systémy * akvakultura
    Forma, žánr certifikované metodiky
    Konspekt639.2/.6 - Rybářství
    MDT 639.3.06:628.161.1 , 639.2/.6+626.88 , (083.744)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Provozní manuál sloužící k efektivnímu provozu intenzivní akvakultury využívající RAS
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.