Počet záznamů: 1  

Zvěřina

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Mangold, Matthias F., 1962- - Autor
    České vydání první - 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN 978-80-7541-255-3
    Jak na to
      Neubauer, Mathias, - Fotograf   Lang, Coco, - Fotograf   Pour, Jiří - Překladatel
     zvěřina  zvěřinová jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 409.168
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Zvěřina
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 409.168   

    Unifikovaný název Wild. Česky
    Údaje o názvuZvěřina / Matthias F. Mangold ; fotografie: Matthias Neubauer, Coco Lang
    Záhlaví-jméno Mangold, Matthias F., 1962- (Autor)
    Údaje o vydáníČeské vydání první
    NakladatelPraha : Vašut, 2022
    Fyz.popis62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN978-80-7541-255-3
    Číslo nár. bibl.cnb003458534
    Edice Jak na to (Jan Vašut)
    PoznámkyPřeloženo z němčiny. "Překlad © Jiří Pour" --Tiráž
    PoznámkaObsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Neubauer, Mathias, 1970- (Fotograf)
    Lang, Coco, 1974- (Fotograf)
    Pour, Jiří (Překladatel)
    Předmět.hesla zvěřina * zvěřinová jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 637.55 , 641.55:637.54/.55 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Název částiObsahuje rejstřík
    Zvěřina
    Kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.