Počet záznamů: 1
Fourová, Karolína, 1990- - Autor
Vydání první - 319 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 25 cm
ISBN 978-80-242-8229-9
Esence
jídlo výživa člověka racionální výživa dietetika kvalita potravin
populárně-naučné publikace kuchařské receptySignatura C 409.156 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Údaje o názvu Výživná kniha o jídle / Karolína Fourová Záhlaví-jméno Fourová, Karolína, 1990- (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Praha : Euromedia Group, 2022 Fyz.popis 319 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 25 cm ISBN 978-80-242-8229-9 Číslo nár. bibl. cnb003419743 Edice Esence (Euromedia Group) Poznámky Obsahuje rejstřík Předmět.hesla jídlo * výživa člověka * racionální výživa * dietetika * kvalita potravin Forma, žánr populárně-naučné publikace * kuchařské recepty Konspekt 613 - Hygiena. Lidské zdraví MDT 613.2 , 663/664-021.465 , (0.062) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Druh dok. KNIHY Pohled na jídlo z hlediska výživy i kvality, správná práce s potravinami v kuchyni. Padesát receptů autorky a blogerky, odbornice na výživu a kvalitu potravin. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1