Počet záznamů: 1  

Čas třešní

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Barreau, Nicolas 1980- - Autor
    Vydání první - 310 stran ; 21 cm
    ISBN 978-80-279-0457-0
      Hoangová, Dagmar - Překladatel
     německé romány  romány pro ženy
    SignaturaC 408.465
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) k vypůjčeníC 408.465 a   
    Vltava k vypůjčeníC 408.465 Va   

    Unifikovaný název Zeit der Kirschen. Česky
    Údaje o názvuČas třešní / Nicolas Barreau ; překlad Dagmar Hoangová
    Záhlaví-jméno Barreau, Nicolas (fiktivní postava), 1980- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelBrno : MOBA, 2022
    Fyz.popis310 stran ; 21 cm
    ISBN978-80-279-0457-0
    Číslo nár. bibl.cnb003415110
    PoznámkyPřeloženo z němčiny
    Dal.odpovědnost Hoangová, Dagmar (Překladatel)
    Forma, žánr německé romány * romány pro ženy
    Konspekt821.112.2-3 - Německá próza, německy psaná
    MDT 821.112.2-31 , (0:82-31)-055.2
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Aurélie a André jsou šťastný milenecký pár a zdá se, že se jim právě daří i profesně. Na naléhání svého nakladatele uspořádá André s velkým úspěchem autorské čtení. Jeho publikum, především ženské, mu leží u nohou. André si užívá pozornosti, ve skutečnosti ho ale zaměstnává něco úplně jiného. Chtěl by požádat Aurélii, ženu svého života, v den svatého Valentýna o ruku. Právě toho dne ale dostane Auréliina restaurace nečekaně michelinskou hvězdu. Malá restaurace čelí nečekanému náporu hostů. Mladá kuchařka při vší radosti neví, kde jí hlava stojí. O to větší je její zklamání, když se následně zjistí, že existuje ještě další restaurace s názvem Le Temps des Cerises nedaleko Paříže, které to ocenění ve skutečnosti náleží. Když Aurélie zanedlouho s rozzářenýma očima a zrudlými tvářemi vypráví o svém setkání s hvězdným kuchařem Jeanem-Marie Marronnierem, zmocní se Andrého žárlivost… Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.