Počet záznamů: 1  

Kvašená zelenina na 1008 způsobů

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Kysela, Jan, 1985- - Autor
    Vydání: první - 121 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-908573-0-8
      Kyselová, Kateřina - Autor - Nakladatel, vydavatel
     konzervování zeleniny  fermentace  kvašená zelenina
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 409.081
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    Kvašená zelenina na 1008 způsobů
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 409.081   

    Údaje o názvuKvašená zelenina na 1008 způsobů : Kyse a přátelé : jak mléčně kvasit stovky druhů zeleniny ve vlastní šťávě, v barevných nálevech, se solí i bez soli, v otrubách, v misu, s moukou, se sójovou omáčkou, s ovocem a v ovocné šťávě, s různými druhy koření, bleskově, střednědobě i dlouhodobě, v zeláku i ve sklenicích... / napsali: Jan Kysela, Kateřina Kyselová
    Variantní názvyNázev v tiráži: Kyselové a přátelé - Kvašená zelenina na 1008 způsobů
    Záhlaví-jméno Kysela, Jan, 1985- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání: první
    NakladatelStarý Hrozenkov : Kateřina Kyselová - Kyselové a přátelé, 2022
    Fyz.popis121 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-908573-0-8
    Číslo nár. bibl.cnb003416860
    PoznámkyČást nákladu bez ISBN a s neúplnými nakladatelskými údaji
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Dal.odpovědnost Kyselová, Kateřina (Autor) (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla konzervování zeleniny * fermentace * kvašená zelenina
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.4:635.1/.8 , 66.098:577.15 , 664.8.039.7:635.1/.8 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    Druh dok.KNIHY
    Kvašená zelenina na 1008 způsobů
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.