Počet záznamů: 1  

Nejrychlejší úroda

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Grieb, Ortrud - Autor
    Vydání první - 111 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-242-8046-2
    Esence
      Doubková, Pavla - Překladatel
     zahrádkářství  pěstování zahradních rostlin  pěstování užitkových rostlin  zelenina
     příručky
    SignaturaC 407.348
    Umístění 635.1/.8 - Pěstování zeleniny. Pěstování hub
    Nejrychlejší úroda
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 407.348   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do 06.05.2024)C 407.348 a   

    Unifikovaný název Schnellsten im Beet. Česky
    Údaje o názvuNejrychlejší úroda : zelenina pro nedočkavé / Ortrud Griebová ; z německého originálu Die Schnellsten im Beet ... přeložila Pavla Doubková
    Záhlaví-jméno Grieb, Ortrud (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Euromedia Group, 2022
    Fyz.popis111 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-242-8046-2
    Číslo nár. bibl.cnb003394046
    Edice Esence (Euromedia Group)
    PoznámkyObálkový podnázev: kedlubny, ředkvičky, saláty a spol. : snadné pěstování, rychlá sklizeň. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Doubková, Pavla (Překladatel)
    Předmět.hesla zahrádkářství * pěstování zahradních rostlin * pěstování užitkových rostlin * zelenina
    Forma, žánr příručky
    Konspekt635 - Zahrádkářství
    MDT 633/635.018 , 633/635.01/.04 , 635.1/.8 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru635.1/.8 - Pěstování zeleniny. Pěstování hub
    Druh dok.KNIHY
    Nejrychlejší úroda
    Autorka ukazuje, jak mají netrpěliví zahradníci, kteří chtějí ctít principy přírodní zahrady, nepoužívat chemii a zároveň mít rychle zasazeno a bez námahy vypěstováno, postupovat, aby se jim splnil sen o zeleném talíři. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.