Počet záznamů: 1
Technologie přípravy pokrmů 5
1. vyd. - Praha : Fortuna, 2003 - 135 s., [16] s. barev. obr. příl. : barev. il. ; 30 cm
ISBN 80-7168-863-0
Sedláčková, Hana, - Autor
kuchařství jídla
učebnice středních škol kuchařské receptyÚdaje o názvu Technologie přípravy pokrmů 5. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy / Hana Sedláčková ... [et al.] Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Fortuna, 2003 Fyz.popis 135 s., [16] s. barev. obr. příl. : barev. il. ; 30 cm ISBN 80-7168-863-0 Kč 119,00 Číslo nár. bibl. cnb001286167 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Dal.odpovědnost Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Autor)
Předmět.hesla kuchařství * jídla Forma, žánr učebnice středních škol * kuchařské recepty Konspekt 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , 641/642 , (075.3) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Učebnice pro výuku předmětu technologie přípravy pokrmů, obsahuje studenou kuchyni,zásady dietního stravování,gastronomická pravidla pro různé příležitosti. Zdroj anotace: Národní knihovna České RepublikyNačítání…
Počet záznamů: 1