Počet záznamů: 1  

Jak správně vytvářet a využívat FKSP


  1.  Libnarová, Anna - Autor
    ^^^svazků ; 20 cm
    Paragrafy do kapsy
      Zděnková, Věra - Autor  Čornejová, Helena, - Autor  Peterová, Helena, - Autor  Seidlová, Markéta, - Autor
    Jak správně vytvářet a využívat FKSP Jak nově v závodním stravování Jak postupovat při poskytování příspěvku na stravování
     fond kulturních a sociálních potřeb  závodní stravování
     příručky  právní předpisy
    Unifikovaný název Jak správně vytvářet a využívat FKSP \ n: Jak nově v závodním stravování \ n: Jak postupovat při poskytování příspěvku na stravování
    Údaje o názvuJak správně vytvářet a využívat FKSP. Jak postupovat při poskytování příspěvku na stravování / Věra Zděnková, Markéta Seidlová, Helena Čornejová, Helena Peterová
    Záhlaví-jméno Libnarová, Anna (Autor)
    NakladatelPraha : Sondy, [2002]-
    Fyz.popis^^^svazků ; 20 cm
    Číslo nár. bibl.cnb001636333
    Edice Paragrafy do kapsy
    PoznámkyNázev 2. díla v letech 2002-2005: Jak nově v závodním stravování. Autoři 3. vydání: Anna Libnarová ... et al.; autoři 6. vydání: Věra Zděnková, Helena Čornejová, Helena Peterová. Jednotlivé svazky mají ISBN
    Dal.odpovědnost Zděnková, Věra (Autor)
    Čornejová, Helena, 1950- (Autor)
    Peterová, Helena, 1949- (Autor)
    Seidlová, Markéta, 1964- (Autor)
    Předmět.hesla fond kulturních a sociálních potřeb - Česko * závodní stravování - Česko
    Forma, žánr příručky * právní předpisy
    Konspekt658 - Řízení a správa podniku
    MDT 658.17 , 331.344.4 , (437.3) , (035) , (094.5)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Integrační zdroje - soub.záznamy
    Příručka obsahuje nejnovější změny ve vyhláškách o využití fondů kulturních a sociálních služeb a nákladech na závodní stravování a jejich úhradách. Součástí výkladů jsou rovněž komentáře ke jmenovaným vyhláškám. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.