Počet záznamů: 1  

Jakost surovin a potravin rostlinného původu - přehled aktivit v ČR


  1. Vyd. 1. - V Praze : Výzkumný ústav rostlinné výroby, 2003 - 88 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 80-86555-36-4
      Prugar, Jaroslav, - Editor - Editor
     kvalita zemědělských produktů  rostlinné produkty  potraviny rostlinného původu  kvalita potravin
     sborníky konferencí
    Jakost surovin a potravin rostlinného původu - přehled aktivit v ČR
    Údaje o názvuJakost surovin a potravin rostlinného původu - přehled aktivit v ČR : sborník z panelové diskuse v prosinci 2003 / editoři J. Prugar, S. Sýkorová
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeV Praze : Výzkumný ústav rostlinné výroby, 2003
    Fyz.popis88 s. : il. ; 21 cm
    ISBN80-86555-36-4
    Číslo nár. bibl.cnb001294426
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Poznámky120 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie a rejstříky
    Dal.odpovědnost Prugar, Jaroslav, 1928-2012 (Editor)
    Sýkorová, Světlana, 1949- (Editor)
    Předmět.hesla kvalita zemědělských produktů * rostlinné produkty * potraviny rostlinného původu * kvalita potravin
    Forma, žánr sborníky konferencí
    Konspekt633 - Rostlinná výroba
    MDT [631.57+637]-021.465 , 633:631.57 , 664:631.57 , 663/664-021.465 , (062.534)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Jakost surovin a potravin rostlinného původu - přehled aktivit v ČR
    Seznámení zemědělské a potravinářské praxe se současným stavem poznatků na úseku jakosti rostlinných produktů. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.