Počet záznamů: 1  

Ekologicky šetrné a ekonomicky přijatelné obhospodařování travních porostů


  1. Praha : Výzkumný ústav rostlinné výroby, 2003 - 311 s. : il. ; 21 cm + dodatek (8 s.)
    ISBN 80-86555-30-5
      Pozdíšek, Jan, - Editor - Editor
     travní porosty  ekologické zemědělství
     sborníky konferencí
    Ekologicky šetrné a ekonomicky přijatelné obhospodařování travních porostů
    Údaje o názvuEkologicky šetrné a ekonomicky přijatelné obhospodařování travních porostů : sborník z mezinárodní vědecké konference konané 10. listopadu 2003 ve Výzkumném ústavu rostlinné výroby v Praze 6-Ruzyni / [A. Kohoutek, J. Pozdíšek, eds.]
    Záhlaví-akce Ekologicky šetrné a ekonomicky přijatelné obhospodařování travních porostů (konference) (2003 : Praha, Česko)
    Vyd.údajePraha : Výzkumný ústav rostlinné výroby, 2003
    Fyz.popis311 s. : il. ; 21 cm + dodatek (8 s.)
    ISBN80-86555-30-5
    Číslo nár. bibl.cnb001289136
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    PoznámkyČást. anglický, německý a slovenský text, anglická resumé. Pořadatel: Výzkumný ústav rostlinné výroby v Praze 6-Ruzyni ve spolupráci s Výzkumným ústavem pro chov skotu v Rapotíně a pícninářskou komisí odboru rostlinné výroby České akademie zemědělských věd
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
    Dal.odpovědnost Pozdíšek, Jan, 1950- (Editor)
    Kohoutek, Alois (Editor)
    Dal.odpovědnost Výzkumný ústav rostlinné výroby
    Výzkumný ústav pro chov skotu
    Česká akademie zemědělských věd. Pícninářská komise
    Předmět.hesla travní porosty * ekologické zemědělství
    Forma, žánr sborníky konferencí
    Konspekt633 - Rostlinná výroba
    MDT 633.2 , 631.147 , (062.534)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština ; angličtina ; němčina ; slovenština
    Druh dok.KNIHY
    Ekologicky šetrné a ekonomicky přijatelné obhospodařování travních porostů
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.