Počet záznamů: 1  

Všechno o čínské kuchyni


  1.  Liu, Zihua, 1953- - Autor
    České vyd. 1. - Praha : Svojtka & Co., 2003 - 275 s. : barev. il. ; 29 cm
    ISBN 80-7237-764-7
      Eising, Pete A. - Fotograf   Franz, Uli, - Autor - Fotograf   Hrdličková, Ivana - Překladatel   Eising, Susi - Fotograf
     zvyky a obyčeje  čínská jídla  gastronomie
     kuchařské recepty  příručky
    Všechno o čínské kuchyni
    Údaje o názvuVšechno o čínské kuchyni : velká obrazová kuchařka : typické recepty a kulinářské imprese ze čtyř známých regionů / autoři Liu Zihua a Uli Franz ; fotoreportáže Uli Franz ; fotografie pokrmů Susi a Pete A. Eisingovi ; překlad Ivana Hrdličková
    Záhlaví-jméno Liu, Zihua, 1953- (Autor)
    Údaje o vydáníČeské vyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Svojtka & Co., 2003
    Fyz.popis275 s. : barev. il. ; 29 cm
    ISBN80-7237-764-7
    Číslo nár. bibl.cnb001285132
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    PoznámkyPřeloženo z němčiny
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje rejstřík
    OriginálEchte chinesische Küche
    Dal.odpovědnost Eising, Pete A. (Fotograf)
    Franz, Uli, 1949- (Autor) (Fotograf)
    Hrdličková, Ivana (Překladatel)
    Eising, Susi (Fotograf)
    Předmět.hesla zvyky a obyčeje - Čína * čínská jídla * gastronomie - Čína
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 39 , 641.568(510) , 641/642 , (510) , (083.12) , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Všechno o čínské kuchyni
    Výpravná fotografická publikace provází čínskou kuchyní i všemi jejími regionálními styly. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.