Počet záznamů: 1  

Hodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků


  1.  Dragounová, Hedvika, 1955- - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Česká zemědělská univerzita, Agronomická fakulta : ISV, 2003 - 57 s. ; 23 cm
    ISBN 80-86642-24-0, ISBN 80-213-1029-4
    Živočišná výroba
     mléko  mléčné výrobky  kvalita potravin  kvalitativní analýza  analýza potravin
     učebnice vysokých škol  laboratorní cvičení
    Hodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků
    Údaje o názvuHodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků : návody pro praktická cvičení / Hedvika Dragounová
    Záhlaví-jméno Dragounová, Hedvika, 1955- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Česká zemědělská univerzita, Agronomická fakulta : ISV, 2003
    Fyz.popis57 s. ; 23 cm
    ISBN80-86642-24-0
    80-213-1029-4
    Číslo nár. bibl.cnb001244729
    Edice Živočišná výroba (Česká zemědělská univerzita)
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Poznámky300 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Poznámky k uživatelskému určeníUrčeno pro posluchače bakalářského a magisterského studia předmětů Mlékařství na ČZU
    Předmět.hesla mléko * mléčné výrobky * kvalita potravin * kvalitativní analýza * analýza potravin
    Forma, žánr učebnice vysokých škol * laboratorní cvičení
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 637.1 , 637.1/.3 , 663/664-021.465 , 543.061 , 543.6:663/664 , 614.31 , (075.8) , (076.5)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Hodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků
    Vysokoškolská učebnice uvádí postupy při chemických rozborech a zpracování jednotlivých mléčných výrobků s kultivačním vyšetřením. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.