Počet záznamů: 1
Venkovská hospodyňka v praksi
Černý, Emil, 1872-1929 - Autor
1. vyd. - Praha : A. Neubert, 1921 - 48 s. ; il. 8°
Knihovny českých hospodyněk a dívek ;
Údaje o názvu Venkovská hospodyňka v praksi. II, Konservování ovoce, bramborů, zelí a okurek. Výroba vín a octů. Káva, cikorka, čaj a výroba jejich náhražek / Emil Černý Část názvu Konservování ovoce, bramborů, zelí a okurek. Výroba vín a octů. Káva, cikorka, čaj a výroba jejich náhražek Záhlaví-jméno Černý, Emil, 1872-1929 (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : A. Neubert, 1921 Fyz.popis 48 s. ; il. 8° Číslo nár. bibl. cnb000589880 Edice Knihovny českých hospodyněk a dívek Předmět.hesla venkovské obyvatelstvo * ženy * ovoce * brambory * zelí * okurky * konzervace * víno * ocet * výroba * káva * cikorka * čaj * náhražky * kávoviny Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1