Počet záznamů: 1  

Změny v chemickém složení ječmene průběhem sladování

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Trnka, Rudolf, 1881-1950
    V Praze : Hosp.-chemický výzk. ústav, 1914 - [15] s. : il.
    Publikace hospodářsko-chemického výzkumného ústavu při král. české hosp. akademii v Táboře. Řada II ;
      Mysík, Bohumil - Autor
     sladovnický ječmen  bob obecný        průmyslová hnojiva
    lupina modrá síran amonný
    Údaje o názvuZměny v chemickém složení ječmene průběhem sladování / R. Trnka a B. Mysík. Chemické složení hlízek modré lupiny a bobu koňského / R. Trnka. Výsledky pokusů hnojařských s vápnodusíkem v roce 1912 na podzim a 1913 na jaře založených českým odborem rady zemědělské / R. Trnka, B. Mysík. Síran ammonatý a pokusy hnojařské s ním provedené v letech 1910-1912 / R. Trnka
    Záhlaví-jméno Trnka, Rudolf, 1881-1950
    Vyd.údajeV Praze : Hosp.-chemický výzk. ústav, 1914
    Fyz.popis[15] s. : il.
    Číslo nár. bibl.cnb003093857
    Edice Publikace hospodářsko-chemického výzkumného ústavu při král. české hosp. akademii v Táboře. Řada II
    Dal.odpovědnost Mysík, Bohumil (Autor)
    Předmět.heslalupina modrá síran amonný
    Předmět.hesla sladovnický ječmen * bob obecný * chemické složení * hnojiva dusíkato-vápenatá * hnojení * průmyslová hnojiva
    Konspekt633 - Rostlinná výroba
    MDT 633
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.