Počet záznamů: 1
Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních
Soukup, Václav - Autor
Praha : Hejda a Tuček, 1912 - 214 s. ; m. 8°
Nový, Josef - Autor
kuchařské receptyÚdaje o názvu Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních : podrobné návody, jak lze zemáky nejvhodněji, při tom však nejlevněji za pokrm upravovati / zpracoval a stávajícím poměrům české kuchyně přizpůsobil Václav Soukup, připojeny různé rady a pokyny pro pěstitele zemáků jež upravil Josef Nový Záhlaví-jméno Soukup, Václav (Autor) Vyd.údaje Praha : Hejda a Tuček, 1912 Fyz.popis 214 s. ; m. 8° Číslo nár. bibl. cnb000345594 Dal.odpovědnost Nový, Josef (Autor)
Předmět.hesla brambory * kuchařské recepty * jídla * pěstování Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1