Počet záznamů: 1  

Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Soukup, Václav - Autor
    Praha : Hejda a Tuček, 1912 - 214 s. ; m. 8°
      Nový, Josef - Autor
       kuchařské recepty    
    Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních
    Údaje o názvuZemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních : podrobné návody, jak lze zemáky nejvhodněji, při tom však nejlevněji za pokrm upravovati / zpracoval a stávajícím poměrům české kuchyně přizpůsobil Václav Soukup, připojeny různé rady a pokyny pro pěstitele zemáků jež upravil Josef Nový
    Záhlaví-jméno Soukup, Václav (Autor)
    Vyd.údajePraha : Hejda a Tuček, 1912
    Fyz.popis214 s. ; m. 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000345594
    Dal.odpovědnost Nový, Josef (Autor)
    Předmět.hesla brambory * kuchařské recepty * jídla * pěstování
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.