Počet záznamů: 1
Úprava ryb v kuchyni
Bubeníček, Josef, 1857- - Autor
159 stran ; 20 cm
Knihovny českých hospodyněk a dívek sv. 19.
rybí jídla
kuchařské receptyÚdaje o názvu Úprava ryb v kuchyni : jich zabíjení, vaření, dusení, pečení, smažení, nadívání, uzení, marinování, příprava na rošti i na rožni, v huspenině, v rosolu, na modro, na smetaně a pod. : rybí kotlety, krokety, karbanátky, pirohy, paštiky, risolky, roulady, saláty, polévky, párky, výtažky, fricassée, knedlíčky, puddingy, ragouts, filets atd. / napsal Jos. Bubeníček Záhlaví-jméno Bubeníček, Josef, 1857- (Autor) Nakladatel V Praze : Zemědělské knihkupectví A. Neubert, 1916 Fyz.popis 159 stran ; 20 cm Číslo nár. bibl. cnb000321037 Edice Knihovna českých hospodyněk a dívek Předmět.hesla rybí jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.56 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1