Počet záznamů: 1  

Úprava ryb v kuchyni

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Bubeníček, Josef, 1857- - Autor
    159 stran ; 20 cm
    Knihovny českých hospodyněk a dívek sv. 19.
     rybí jídla
     kuchařské recepty
    Úprava ryb v kuchyni
    Údaje o názvuÚprava ryb v kuchyni : jich zabíjení, vaření, dusení, pečení, smažení, nadívání, uzení, marinování, příprava na rošti i na rožni, v huspenině, v rosolu, na modro, na smetaně a pod. : rybí kotlety, krokety, karbanátky, pirohy, paštiky, risolky, roulady, saláty, polévky, párky, výtažky, fricassée, knedlíčky, puddingy, ragouts, filets atd. / napsal Jos. Bubeníček
    Záhlaví-jméno Bubeníček, Josef, 1857- (Autor)
    NakladatelV Praze : Zemědělské knihkupectví A. Neubert, 1916
    Fyz.popis159 stran ; 20 cm
    Číslo nár. bibl.cnb000321037
    Edice Knihovna českých hospodyněk a dívek
    Předmět.hesla rybí jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:637.56 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Úprava ryb v kuchyni
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.