Počet záznamů: 1
Povšechné sýrařství
Rosam, Antonín, 1860-1930 - Autor
40 s. ; 21 cm
Hospodářská knih. ;
sýrařství sýry výroba výroba sýrů mléko tvarohÚdaje o názvu Povšechné sýrařství : Stručný návod ku výrobě sýrů měkkých, polotvrdých a tvrdých : Zpracování mléka a výroba tvarohu : Pojednání o mikroorganismech a plísních, sýřidlech a jich účinku, jakož i o sýření : Po způsobu vyučování v otázkách i odpovědích / Antonín Rosam Záhlaví-jméno Rosam, Antonín, 1860-1930 (Autor) Nakladatel Praha : A. Reinwart, [1911] Fyz.popis 40 s. ; 21 cm Číslo nár. bibl. cnb000898141 Edice Hospodářská knihovna (A. Reinwart) Předmět.hesla sýrařství sýry výroba výroba sýrů mléko tvaroh MDT 637.3 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1