Počet záznamů: 1  

Povšechné sýrařství

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Rosam, Antonín, 1860-1930 - Autor
    40 s. ; 21 cm
    Hospodářská knih. ;
    sýrařství sýry výroba výroba sýrů mléko tvaroh
    Povšechné sýrařství
    Údaje o názvuPovšechné sýrařství : Stručný návod ku výrobě sýrů měkkých, polotvrdých a tvrdých : Zpracování mléka a výroba tvarohu : Pojednání o mikroorganismech a plísních, sýřidlech a jich účinku, jakož i o sýření : Po způsobu vyučování v otázkách i odpovědích / Antonín Rosam
    Záhlaví-jméno Rosam, Antonín, 1860-1930 (Autor)
    NakladatelPraha : A. Reinwart, [1911]
    Fyz.popis40 s. ; 21 cm
    Číslo nár. bibl.cnb000898141
    Edice Hospodářská knihovna (A. Reinwart)
    Předmět.heslasýrařství sýry výroba výroba sýrů mléko tvaroh
    MDT 637.3 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Povšechné sýrařství
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.