Počet záznamů: 1  

Kuchařské předpisy k přípravě nejrůznějších, chutných, výživných a i levných jídel, pečiva, zelenin, salátů, zavařenin a nápojů


  1.  Černá, Růžena, 1867-1957 - Autor
    Praha : Prometheus, 1936 - 215 s. ; 8°
    Údaje o názvuKuchařské předpisy k přípravě nejrůznějších, chutných, výživných a i levných jídel, pečiva, zelenin, salátů, zavařenin a nápojů : [co dnes? : 1300 předpisů nových, dobrých a úsporných jídel] / napsala Růžena Černá ...
    Záhlaví-jméno Černá, Růžena, 1867-1957 (Autor)
    Vyd.údajePraha : Prometheus, 1936
    Fyz.popis215 s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000743262
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.