Počet záznamů: 1  

Význam a zužitkování žita v zemědělství, mlynářství, pekařství a v jiných průmyslech


  1. V Praze : Nákladem Československé akademie zemědělské, 1935 - 64 s. ; 26 cm
    Časové otázky zemědělské ;
      Hruška, František, - Editor
     žito  zemědělské plodiny  potravinářský průmysl
     sborníky konferencí
    Význam a zužitkování žita v zemědělství, mlynářství, pekařství a v jiných průmyslech
    Údaje o názvuVýznam a zužitkování žita v zemědělství, mlynářství, pekařství a v jiných průmyslech : soubor referátů s úvodem a s debatou z odborné ankety Československé akademie zemědělské, konané 17. května 1935 v Praze / k tisku upravil František Hruška
    Vyd.údajeV Praze : Nákladem Československé akademie zemědělské, 1935 (Novina)
    Fyz.popis64 s. ; 26 cm
    Číslo nár. bibl.cnb000741590
    Edice Časové otázky zemědělské
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Dal.odpovědnost Hruška, František, 1897- (Editor)
    Předmět.hesla žito * zemědělské plodiny * potravinářský průmysl - Československo
    Forma, žánr sborníky konferencí
    Konspekt633 - Rostlinná výroba
    MDT 633.14 , 633/635 , 663/664 , (437) , (062.534)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Význam a zužitkování žita v zemědělství, mlynářství, pekařství a v jiných průmyslech
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.