Počet záznamů: 1  

Dělená strava


  1. 1. české vyd. - Praha : Svojtka & Co., 2001 - 168 s. ; 19 cm
    ISBN 80-7237-426-5
    Malá knihovnička zdraví ;
     dietní jídla  dělená strava
     kuchařské recepty
    Dělená strava
    Údaje o názvuDělená strava
    Údaje o vydání1. české vyd.
    Vyd.údajePraha : Svojtka & Co., 2001
    Fyz.popis168 s. ; 19 cm
    ISBN80-7237-426-5
    Číslo nár. bibl.cnb001027644
    Edice Malá knihovnička zdraví
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    PoznámkyPřeklad z němčiny Dagmar Steidlová. Obálkový podnázev: zodpovědně se stravovat, zdravě žít
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje rejstřík
    OriginálTrenn-Kost
    Předmět.hesla dietní jídla * dělená strava
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.561 , 641.563 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Dělená strava
    V úvodní části jsou vysvětleny základní principy děleného stravování, které je založené na odděleném konzumování uhlohydrátů a bílkovin. Dále již následují kuchařské předpisy na saláty, polévky, hlavní jídla, dezerty a pečivo. V závěru publikace jsou jednotlivé potraviny rozděleny do tří skupin - potraviny uhlohydrátové, neutrální a bílkovinné. Vybaveno rejstříkem. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.