Počet záznamů: 1  

Low carb pečení

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Ruchser, Diana - Autor
    První vydání - 142 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-271-3561-5
      Hermanová, Eva - Překladatel
     nízkosacharidová dieta  pečivo
     kuchařské recepty
    SignaturaC 406.920
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Low carb pečení
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 406.920   

    Unifikovaný název Low carb baking. Česky
    Údaje o názvuLow carb pečení : chléb, housky, bagety : 55 kreativních receptů s nízkým obsahem sacharidů / Diana Ruchser ; z německého originálu Low carb baking ... přeložila Eva Hermanová
    Záhlaví-jméno Ruchser, Diana (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Grada Publishing, 2022
    Fyz.popis142 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-271-3561-5 Kč 369,00
    Číslo nár. bibl.cnb003420515
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Hermanová, Eva (Překladatel)
    Předmět.hesla nízkosacharidová dieta * pečivo
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.56:547.454-021.146.4 , 641.55:664.6 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Druh dok.KNIHY
    Low carb pečení
    55 jednoduchých low carb receptů, včetně praktických tipů a jednoduchých receptů na pečivo s různými alternativami obilné mouky. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.