Počet záznamů: 1
Ruchser, Diana - Autor
První vydání - 142 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-271-3561-5
Hermanová, Eva - Překladatel
nízkosacharidová dieta pečivo
kuchařské receptySignatura C 406.920 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Unifikovaný název Low carb baking. Česky Údaje o názvu Low carb pečení : chléb, housky, bagety : 55 kreativních receptů s nízkým obsahem sacharidů / Diana Ruchser ; z německého originálu Low carb baking ... přeložila Eva Hermanová Záhlaví-jméno Ruchser, Diana (Autor) Údaje o vydání První vydání Nakladatel Praha : Grada Publishing, 2022 Fyz.popis 142 stran : barevné ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-271-3561-5 Kč 369,00 Číslo nár. bibl. cnb003420515 Poznámky Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Hermanová, Eva (Překladatel)
Předmět.hesla nízkosacharidová dieta * pečivo Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.56:547.454-021.146.4 , 641.55:664.6 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Druh dok. KNIHY 55 jednoduchých low carb receptů, včetně praktických tipů a jednoduchých receptů na pečivo s různými alternativami obilné mouky. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1