Počet záznamů: 1  

UTSS Salamis

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Mařík, Jakub, 1981- - Autor
    1. vydání - 326 stran ; 21 cm
    ISBN 978-80-7588-327-8
     české romány  vědecko-fantastické romány
    SignaturaC 406.033
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) k vypůjčeníC 406.033 a   

    Údaje o názvuUTSS Salamis. V krvavém pásu / Jakub Mařík
    Část názvuV krvavém pásu
    Záhlaví-jméno Mařík, Jakub, 1981- (Autor)
    Údaje o vydání1. vydání
    NakladatelPraha : Mystery Press, 2022
    Fyz.popis326 stran ; 21 cm
    ISBN978-80-7588-327-8
    Číslo nár. bibl.cnb003400584
    Z cyklu UTSS Salamis. 3
    Forma, žánr české romány * vědecko-fantastické romány
    Konspekt821.162.3-3 - Česká próza
    MDT 821.162.3-31 , (0:82-311.9)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Z cyklu UTSS Salamis. 3
    Třetí část military sci-fi série zachycuje další klíčovou bitvu, kterou musí lidstvo vybojovat s korzáry v Krvavém pásu.Válka s Korzáry nekončí ani ve chvíli, kdy se v lidmi kolonizované části vesmíru objeví potenciální mocný spojenec - mimozemská rasa, která má s tajemnými agresory vlastní drsné zkušenosti. Za místo první diplomatické schůzky zástupců obou civilizací je zvolen Krvavý pás - shluk asteroidů, kde se nachází stanice s nejsilnějším ochranným štítem, jaký kdy lidstvo vytvořilo. Obranou Cinturón de Sangre je spolu s vlajkovou lodí jihoamerické flotily pověřena i UTSS Salamis, jejíž přítomnost si cizinci vyžádali. Mohou však lidé cizincům věřit, když první mimozemský kontakt skončil nevyhlášenou válkou? A kolik důvěry jsou potenciální spojenci ochotní vložit v lidstvo, když je poslední roky napadají pozemské lodě a implantáty ovládaní lidští mariňáci? A pak jsou tu samozřejmě i Korzáři, jimž se vidina takového spojenectví ani v nejmenším nezamlouvá. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.