Počet záznamů: 1  

Optimalizace reprodukce a chovu plůdku štiky obecné (Esox lucius L.) pro vysazování do volných vod

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Policar, Tomáš, 1975- - Autor
    66 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 cm
    ISBN 978-80-7514-141-5
    Edice Metodik. Technologická řada ;
      Křišťan, Jiří, - Autor   Bondarenko, Volodymyr, - Autor   Pěnka, Tomáš, - Autor
     štika obecná  chov ryb  rozmnožování ryb  akvakultura
     metodické příručky
    SignaturaC 405.076
    Umístění
    Optimalizace reprodukce a chovu plůdku štiky obecné (Esox lucius L.) pro vysazování do volných vod
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 405.076 P   
    Lidická ( region )jen prezenčněC 405.076 P1   

    Údaje o názvuOptimalizace reprodukce a chovu plůdku štiky obecné (Esox lucius L.) pro vysazování do volných vod / T. Policar, J. Křišťan, V. Bondarenko, T. Pěnka
    Záhlaví-jméno Policar, Tomáš, 1975- (Autor)
    NakladatelVodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2021
    Fyz.popis66 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 cm
    ISBN978-80-7514-141-5
    Číslo nár. bibl.cnb003390766
    Edice/vedl.záhl. Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod. Metodiky. Technologická řada ; 195
    Poznámky400 výtisků
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Křišťan, Jiří, 1983- (Autor)
    Bondarenko, Volodymyr, 1986- (Autor)
    Pěnka, Tomáš, 1993- (Autor)
    Předmět.hesla štika obecná * chov ryb * rozmnožování ryb * akvakultura
    Forma, žánr metodické příručky
    Konspekt639.2/.6 - Rybářství
    MDT 639.2/.6+626.88 , 639.3.03 , 639.3 , 597.552.122 , (072)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Optimalizace reprodukce a chovu plůdku štiky obecné (Esox lucius L.) pro vysazování do volných vod
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.