Počet záznamů: 1  

Balzamovač

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Belsham, Alison - Autor
    Vydání první - 377 stran ; 21 cm
    ISBN 978-80-7662-262-3
      Ambrožová, Alžběta, - Překladatel
     anglické romány  detektivní romány  thrillery (romány)
    SignaturaC 404.926
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 404.926   
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) vypůjčeno (do 24.01.2025)C 404.926 a   
    Rožnov k vypůjčeníC 404.926 R   
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 404.926 SV   
    Vltava k vypůjčeníC 404.926 Va   

    Unifikovaný název Embalmer. Česky
    Údaje o názvuBalzamovač / Alison Belshamová ; přeložila Alžběta Ambrožová
    Záhlaví-jméno Belsham, Alison (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Kniha Zlin, 2022
    Fyz.popis377 stran ; 21 cm
    ISBN978-80-7662-262-3
    Číslo nár. bibl.cnb003391474
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny
    Dal.odpovědnost Ambrožová, Alžběta, 1993- (Překladatel)
    Z cyklu Tatérka. 3
    Forma, žánr anglické romány * detektivní romány * thrillery (romány)
    Konspekt821.111-3 - Anglická próza, anglicky psaná
    MDT 821.111-31 , (0:82-312.4)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Z cyklu Tatérka. 3
    Třetí složitý případ inspektora Francise Sullivana je další částí detektivně thrillerové série a volně navazuje na dva předchozí romány – Tatérka a Inkoust.V brightonském Přírodovědném muzeu je nalezeno čerstvě mumifikované tělo. Když se spolu s kryptickými zprávami začnou objevovat egyptské pohřební nádoby a v nich části těla, má detektiv Francis Sullivan jasno – jde o práci sériového vraha. V ohrožení se navíc ocitá i Francisova exmilenka, tatérka Marni, která čelí obvinění z vraždy. Rozpolcený vyšetřovatel musí svést boj s vlastními démony i s časem, aby odhalil šíleného balzamovače dřív, než bude pozdě. Zdroj anotace: NK ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.