Počet záznamů: 1  

Umění fermentace

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Katz, Sandor Ellix, 1962- - Autor
    První vydání - 337 stran : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm
    ISBN 978-80-271-0315-7
      Roztočil, Tomáš - Překladatel
     fermentace  fermentované potraviny  alkoholické nápoje  kváskové pečivo
     příručky
    SignaturaC 404.163/2
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Umění fermentace
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 03.05.2024)C 404.163/2   

    Unifikovaný název Art of fermentation. Česky
    Údaje o názvuUmění fermentace. Díl druhý, Pivo & další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu & tempeh, maso, ryby & vejce, proměna společnosti / Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil
    Část názvuPivo & další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu & tempeh, maso, ryby & vejce, proměna společnosti
    Název na hřbetuUmění fermentace II.
    Záhlaví-jméno Katz, Sandor Ellix, 1962- (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Alferia, 2021
    Fyz.popis337 stran : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm
    ISBN978-80-271-0315-7 Kč 499.00
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny. "Vydal Nakladatelský dům Grada pod značkou Alferia"--Tiráž. Terminologický slovník
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické odkazy, bibliografii a rejstřík
    Dal.odpovědnost Roztočil, Tomáš (Překladatel)
    Předmět.hesla fermentace * fermentované potraviny * alkoholické nápoje * kváskové pečivo
    Forma, žánr příručky
    Konspekt64 - Domácí hospodářství
    MDT 66.098:577.15 , 663/664.098 , 641.55:663.2/.5 , 664.66:664.654.1 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Umění fermentace
    Rozsáhlá publikace o kvašení potravin. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.