Počet záznamů: 1  

Uvař mi lásku

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Janáčková, Laura, 1966- - Autor
    První vydání - 230 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN 978-80-88382-33-1
      Hutnik, Ondřej - Autor   Pavlíček, Aleš, - Fotograf
     jídla  afrodiziaka
     kuchařské recepty
    SignaturaC 403.932
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Uvař mi lásku
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 403.932   

    Údaje o názvuUvař mi lásku : erotická kuchařka z afrodiziak / od sexuoložky Laury Janáčkové a šéfkuchaře Ondřeje Hutnika ; autorem fotografií je Aleš Pavlíček
    Záhlaví-jméno Janáčková, Laura, 1966- (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Česká citadela, 2021
    Fyz.popis230 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN978-80-88382-33-1
    Číslo nár. bibl.cnb003377179
    PoznámkyRozložená titulní stránka
    Dal.odpovědnost Hutnik, Ondřej (Autor)
    Pavlíček, Aleš, 1966- (Fotograf)
    Předmět.hesla jídla * afrodiziaka
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55 , 615.256.2 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Uvař mi lásku
    První česká kuchařka z afrodiziak, která představuje to nejlepší ze spojení populární sexuoložky Laury Janáčkové a skvělého šéfkuchaře Ondřeje Hutnika. V knize najdete potraviny, které ovlivňují lásku, jejich všestranné využití, a to nejen v kuchyni. Muži i ženy dostanou návod na svádění při jídle i pití a téměř stovku nových, ověřených a účinných receptů z dostupných afrodiziak. Kniha obsahuje fotografické ztvárnění všech popsaných receptů. Publikace se stala inspirací pro právě natáčený pořad o jídle a vztazích. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.