Počet záznamů: 1  

Fermentace

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Davis, Holly - Autor
    První vydání - 271 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-271-3152-5
      Podzimek, Jan, - Překladatel   Podzimková, Dina, - Překladatel
     fermentace  fermentované potraviny  jídla
     příručky
    SignaturaC 403.970
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Fermentace
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 403.970   

    Unifikovaný název Ferment, a guide to the ancient art of culturing foods. Česky
    Údaje o názvuFermentace / Holly Davisová ; přeložili: Jan a Dina Podzimkovi
    Záhlaví-jméno Davis, Holly (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Grada, 2021
    Fyz.popis271 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-271-3152-5
    Číslo nár. bibl.cnb003374929
    PoznámkyObsahuje rejstřík. Přeloženo z angličtiny
    Dal.odpovědnost Podzimek, Jan, 1984- (Překladatel)
    Podzimková, Dina, 1979- (Překladatel)
    Předmět.hesla fermentace * fermentované potraviny * jídla
    Forma, žánr příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55 , 663/664.098 , 66.098:577.15 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Fermentace
    Průvodce fermentačními technikami a zároveň sbírka rozmanitých receptů mezinárodní kuchyně, v nichž se využívají fermentované potraviny nejrůznějšího druhu.Průkopnice na poli přirozených potravin Holly Davisová se s námi v této rozsáhlé sbírce dělí o více i méně známé recepty a o svou moudrost a zkušenosti nabyté během více než 40 let výuky fermentačních technik po celém světě. Díky jejímu laskavému a svědomitému vedení si jistě doma najdete místo na jeden či více fermentovaných výrobků, které rozezpívají vaše srdce i žaludek. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.