Počet záznamů: 1
Davis, Holly - Autor
První vydání - 271 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
ISBN 978-80-271-3152-5
Podzimek, Jan, - Překladatel Podzimková, Dina, - Překladatel
fermentace fermentované potraviny jídla
příručkySignatura C 403.970 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Unifikovaný název Ferment, a guide to the ancient art of culturing foods. Česky Údaje o názvu Fermentace / Holly Davisová ; přeložili: Jan a Dina Podzimkovi Záhlaví-jméno Davis, Holly (Autor) Údaje o vydání První vydání Nakladatel Praha : Grada, 2021 Fyz.popis 271 stran : barevné ilustrace ; 25 cm ISBN 978-80-271-3152-5 Číslo nár. bibl. cnb003374929 Poznámky Obsahuje rejstřík. Přeloženo z angličtiny Dal.odpovědnost Podzimek, Jan, 1984- (Překladatel)
Podzimková, Dina, 1979- (Překladatel)
Předmět.hesla fermentace * fermentované potraviny * jídla Forma, žánr příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , 663/664.098 , 66.098:577.15 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Průvodce fermentačními technikami a zároveň sbírka rozmanitých receptů mezinárodní kuchyně, v nichž se využívají fermentované potraviny nejrůznějšího druhu.Průkopnice na poli přirozených potravin Holly Davisová se s námi v této rozsáhlé sbírce dělí o více i méně známé recepty a o svou moudrost a zkušenosti nabyté během více než 40 let výuky fermentačních technik po celém světě. Díky jejímu laskavému a svědomitému vedení si jistě doma najdete místo na jeden či více fermentovaných výrobků, které rozezpívají vaše srdce i žaludek. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1