Počet záznamů: 1  

Potraviny pro zdraví a dobrou kondici

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Polunin, Miriam, -2005 - Autor
    Vydání první - 157 stran : ilustrace ; 24 cm
    ISBN 80-8046-083-3
      Nejedlá, Marcela, - Překladatel
     racionální výživa  péče o zdraví  potraviny  dietní jídla
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 403.594
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Potraviny pro zdraví a dobrou kondici
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 403.594   

    Unifikovaný název Healing Foods. Česky
    Údaje o názvuPotraviny pro zdraví a dobrou kondici / [praktický průvodce klíčovými potravinami pro dobré zdraví] / Miriam Poluninová ; z anglického originálu Healing Foods přeložila Marcela Nejedlá
    Záhlaví-jméno Polunin, Miriam, -2005 (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelBratislava : Perfekt, 1998
    Fyz.popis157 stran : ilustrace ; 24 cm
    ISBN80-8046-083-3
    PoznámkyObálkový podnázev: praktický průvodce klíčovými potravinami pro dobré zdraví
    Dal.odpovědnost Nejedlá, Marcela, 1958- (Překladatel)
    Předmět.hesla racionální výživa * péče o zdraví * potraviny * dietní jídla
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 613.2 , 613 , 612.392/.398 , 613.26/.29 , 641.56-056.22 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Slovensko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Druh dok.KNIHY
    Potraviny pro zdraví a dobrou kondici
    Základy zdravé výživy, informace o živinách a vitamínech v jídle a jejich vstřebávání. Přehled potravin s mimořádnou výživovou hodnotou a informace jak je co nejlépe upravovat, jak sestavit vyvážený jídelníček a praktické rady jak změnou jídelníčku přispět k prevenci a zlepšení zdraví. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.