Počet záznamů: 1  

Jednoduše & dokonale

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- - Autor
    První vydání - 94 stran : barevné ilustrace, portréty ; 31 cm
    ISBN 978-80-87737-58-3
    Jednoduše & dokonale
      Vaňková, Jana - Autor
     masitá jídla  drůbeží jídla  rybí jídla  zvěřinová jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaB 59.651
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Jednoduše & dokonale
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 59.651   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníB 59.651 a   

    Údaje o názvuJednoduše & dokonale Ryby, drůbež, zvěřina / Roman Vaněk, Jana Vaňková
    Část názvuRyby, drůbež, zvěřina
    Záhlaví-jméno Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Prakul Production, s.r.o., 2021
    Fyz.popis94 stran : barevné ilustrace, portréty ; 31 cm
    ISBN978-80-87737-58-3 Kč 359.00
    Číslo nár. bibl.cnb003361891
    Edice Jednoduše & dokonale
    Dal.odpovědnost Vaňková, Jana (Autor)
    Předmět.hesla masitá jídla * drůbeží jídla * rybí jídla * zvěřinová jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:637.54 , 641.55:637.5 , 641.55:637.56 , 641.55:637.55 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Jednoduše & dokonale
    Detailní popis receptů z běžně dostupných surovin, které zvládne i začátečník. Příprava rybích, drůbežích a zvěřinových jídel. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.