Počet záznamů: 1  
 Horáčková, Eva, 1961- - Autor
 1. vydání - 204 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
 ISBN 978-80-264-3895-3
 fermentace fermentované potraviny kvašená zelenina kysané mléčné výrobky
 kuchařské recepty příručky- Signatura - C 403.383 - Umístění - 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky - Údaje o názvu - Fermentujeme se superkvašáky / Eva Horáčková - Záhlaví-jméno - Horáčková, Eva, 1961- (Autor) - Údaje o vydání - 1. vydání - Nakladatel - V Brně CPress, 2021 - Fyz.popis - 204 stran : barevné ilustrace ; 25 cm - ISBN - 978-80-264-3895-3 - Číslo nár. bibl. - cnb003369464 - Předmět.hesla - fermentace * fermentované potraviny * kvašená zelenina * kysané mléčné výrobky - Forma, žánr - kuchařské recepty * příručky - Konspekt - 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla - MDT - 637.5.032.098.4 , 637.146 , 664.8.039.7:635.1/.8 , 663/664.098 , (035) , (083.12) - Země vyd. - Česko - Jazyk dok. - čeština - Ve volném výběru - 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky - Druh dok. - KNIHY Knížka pro všechny, kteří se zajímají o své zdraví a chtějí si obohatit jídelníček o výživné a chutné fermentované potraviny.Dozvíte se v ní spoustu zajímavých informací, praktických tipů, pochopíte principy fermentace, objevíte spoustu nových receptů nejen na fermentované potraviny, ale také na jídla z nich. Vše co nejjednodušeji, krok za krokem a z dostupných surovin rostlinného původu. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1