Počet záznamů: 1  

Fenomén šipky

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Hrubec, Petr - Autor
    Vydání první - 237 stran : barevné ilustrace, portréty ; 27 cm
    ISBN 978-80-242-7775-2
    Universum
    20.-21. století
     šipkový sport  dějiny sportu  sportovní utkání  sportovci
     literatura faktu  vzpomínky  příběhy
    SignaturaB 59.630
    Umístění 796.1/.2 - Sportovní hry - v přírodě, s náčiním
    Fenomén šipky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 59.630   

    Údaje o názvuFenomén šipky / Petr Hrubec
    Variantní názvyFenomén - šipky
    Záhlaví-jméno Hrubec, Petr (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Euromedia Group, 2021
    Fyz.popis237 stran : barevné ilustrace, portréty ; 27 cm
    ISBN978-80-242-7775-2
    Číslo nár. bibl.cnb003349661
    Edice Universum (Euromedia Group)
    Předmět.hesla 20.-21. století * šipkový sport * dějiny sportu - 20.-21. století * sportovní utkání - 20.-21. století * sportovci - 20.-21. století
    Forma, žánr literatura faktu * vzpomínky * příběhy
    Konspekt796 - Sport. Hry. Tělesná cvičení
    MDT 796.262 , 796/799(091) , 796.093.42 , 796.071.2 , (0:82-96) , (0:82-94) , (0:82-32)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru796.1/.2 - Sportovní hry - v přírodě, s náčiním
    Druh dok.KNIHY
    Fenomén šipky
    Kniha odhaluje zákulisí šipkařských profesionálů.Proč jsou hráči tlustí? Pijí před zápasem alkohol? Připravují se nějak po psychické stránce? Jaká bude budoucnost tohoto sportu u nás i v zahraničí? To je jen pár otázek, jež tato kniha zodpoví. Díky této knize poznáte zblízka život šipkařů, včetně dvou českých profesionálů Karla Sedláčka s Adamem Gawlasem, podíváte se za oponu turnajů a ochutnáte opojnou moc velkých zápasů. Exkluzivně jsme vyzpovídali ty největší hvězdy planety včetně Michaela van Gerwena či Petera Wrighta, ale také české a zahraniční odborníky. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.