Počet záznamů: 1  

Etiketa stolování

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Špaček, Ladislav, 1949- - Autor
    První vydání - 362 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
    ISBN 978-80-242-7617-5
    Universum
     gastronomie  dějiny gastronomie  etiketa  kuchařství  kuchaři
     monografie  rozhovory
    SignaturaC 404.460
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Etiketa stolování
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 16.02.2022)C 404.460   

    Údaje o názvuEtiketa stolování : o dobrých mravech a dobrém jídle / Ladislav Špaček
    Osobní jméno Špaček, Ladislav, 1949- (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Euromedia Group, a.s., 2021
    Fyz.popis362 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
    ISBN978-80-242-7617-5
    Číslo nár. bibl.cnb003328776
    Edice Universum (Euromedia Group)
    PoznámkyPodnázev na obálce: recepty nejznámějších českých šéfkuchařů
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla gastronomie * dějiny gastronomie * etiketa * kuchařství * kuchaři
    Forma, žánr monografie * rozhovory
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642 , 641/642(091) , 395 , 641/642-051 , (048.8) , (047.53)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Kniha je obsáhlou a podrobnou příručkou etikety při stolování. Zaměřuje se na praktická témata, která se týkají každého z nás, seznamuje s velkými osobnostmi francouzské kuchyně a s dějinami stolování, věnuje pozornost vývoji gastronomie i věhlasným kuchyním, které nyní vládnou světu.
    Loading...

Počet záznamů: 1