Počet záznamů: 1  

Etiketa stolování

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Špaček, Ladislav, 1949- - Autor
    První vydání - 362 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
    ISBN 978-80-242-7617-5
    Universum
     gastronomie  dějiny gastronomie  etiketa  kuchařství  kuchaři
     monografie  rozhovory
    SignaturaC 404.460
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 404.460   

    Údaje o názvuEtiketa stolování : o dobrých mravech a dobrém jídle / Ladislav Špaček
    Záhlaví-jméno Špaček, Ladislav, 1949- (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Euromedia Group, a.s., 2021
    Fyz.popis362 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
    ISBN978-80-242-7617-5
    Číslo nár. bibl.cnb003328776
    Edice Universum (Euromedia Group)
    PoznámkyPodnázev na obálce: recepty nejznámějších českých šéfkuchařů
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla gastronomie * dějiny gastronomie * etiketa * kuchařství * kuchaři
    Forma, žánr monografie * rozhovory
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642 , 641/642(091) , 395 , 641/642-051 , (048.8) , (047.53)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Etiketa stolování
    Etiketa stolování
    Rady pro správné chování u stolu v restauraci, na banketu i doma. Seznámení s osobnostmi francouzské kuchyně a s dějinami stolování. Nejvýznamnější osobnosti současné gastronomie. Kuchařské recepty. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.