Počet záznamů: 1  

Provence

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Gedda, Gui - Autor
    Třetí české vydání - 352 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-276-0334-3
      Moine, Marie-Pierre - Autor   Eisenmannová, Dagmar, - Překladatel
     francouzská jídla
     Provence (Francie)
     kuchařské recepty
    SignaturaC 403.326
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Provence
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 403.326   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 403.326 a   

    Unifikovaný název Provence cookery school. Česky
    Údaje o názvuProvence : škola provensálské kuchyně : tajemství surovin a receptů jižní Francie / Gui Gedda a Marie-Pierre Moineová
    Část názvuŠkola provensálské kuchyně
    Záhlaví-jméno Gedda, Gui (Autor)
    Údaje o vydáníTřetí české vydání
    Nakladatel[Praha] : Slovart, 2021
    Fyz.popis352 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-276-0334-3
    Číslo nár. bibl.cnb003377137
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny. Překlad: Dagmar Eisenmannová. Obsahuje rejstřík
    Jazyková pozn.Část. francouzský text, francouzsko-český slovník
    Dal.odpovědnost Moine, Marie-Pierre (Autor)
    Eisenmannová, Dagmar, 1954- (Překladatel)
    Předmět.hesla francouzská jídla * Provence (Francie)
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.568(44) , (44) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština ; francouzština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Provence
    Kuchařské předpisy tradiční provensálské kuchyně ve fotografické publikaci. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.