Počet záznamů: 1
Gedda, Gui - Autor
Třetí české vydání - 352 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
ISBN 978-80-276-0334-3
Moine, Marie-Pierre - Autor Eisenmannová, Dagmar, - Překladatel
francouzská jídla
Provence (Francie)
kuchařské receptySignatura C 403.326 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Unifikovaný název Provence cookery school. Česky Údaje o názvu Provence : škola provensálské kuchyně : tajemství surovin a receptů jižní Francie / Gui Gedda a Marie-Pierre Moineová Část názvu Škola provensálské kuchyně Záhlaví-jméno Gedda, Gui (Autor) Údaje o vydání Třetí české vydání Nakladatel [Praha] : Slovart, 2021 Fyz.popis 352 stran : barevné ilustrace ; 25 cm ISBN 978-80-276-0334-3 Číslo nár. bibl. cnb003377137 Poznámky Přeloženo z angličtiny. Překlad: Dagmar Eisenmannová. Obsahuje rejstřík Jazyková pozn. Část. francouzský text, francouzsko-český slovník Dal.odpovědnost Moine, Marie-Pierre (Autor)
Eisenmannová, Dagmar, 1954- (Překladatel)
Předmět.hesla francouzská jídla * Provence (Francie) Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568(44) , (44) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština ; francouzština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Druh dok. KNIHY Kuchařské předpisy tradiční provensálské kuchyně ve fotografické publikaci. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1