Počet záznamů: 1  

Technologie cukrovinkářské výroby

  1. kniha

    kniha

    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 16.943   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuTechnologie cukrovinkářské výroby. I, Výroba čokolády a kakaa / A.L. Rapoport
    Záhlaví-jméno Rapoport, Abram Lazar'jevič (Autor)
    NakladatelPraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1954
    Fyz.popis190 stran
    Číslo nár. bibl.cnb000716123
    Předmět.hesla cukrovinky * čokoláda * kakao
    Forma, žánr příručky
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT 641.87:663.91 , 663.91 , 641.55:663.91 , 664.143 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.