Počet záznamů: 1  

Obilovinová kuchařka od polévek po dezerty

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Klíma, Petr - Autor
    Vydání první - 219 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-88244-23-3
     obilná jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 401.840
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Obilovinová kuchařka od polévek po dezerty
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 03.05.2024)C 401.840   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 401.840 a   

    Údaje o názvuObilovinová kuchařka od polévek po dezerty : špalda, červená pšenice, kamut, pšenice ozimá, ječmen, žito, oves, jáhly, pohanka, kukuřice, rýže mnoha druhů, quinoa, amarant, čirok / Petr Klíma
    Záhlaví-jméno Klíma, Petr (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Smart Press, 2021
    Fyz.popis219 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-88244-23-3 Kč 449.00
    Číslo nár. bibl.cnb003346182
    Předmět.hesla obilná jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:633.1 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Obilovinová kuchařka od polévek po dezerty
    Zdravé recepty z obilovin, přehledně rozdělené podle druhu. Popis využití a principy správného skladování. Příprava salátů, polévek, hlavních chodů, sladkých jídel, dezertů. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.