Počet záznamů: 1
Hromas, Michal, 1976- - Autor
Vydání první - 285 stran : barevné ilustrace, portréty ; 24 cm
ISBN 978-80-7597-882-0
jídla příprava jídel
příručky kuchařské receptySignatura C 401.209 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Sedm způsobů jak se radovat z jídla / Hugo Hromas Záhlaví-jméno Hromas, Michal, 1976- (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Praha : Nakladatelství XYZ, 2021 Fyz.popis 285 stran : barevné ilustrace, portréty ; 24 cm ISBN 978-80-7597-882-0 Číslo nár. bibl. cnb003327771 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Předmět.hesla jídla * příprava jídel Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Jednoduché a tradicí prověřené. Právě takové jsou oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase! Ve svém vyprávění vás provede sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná rozličnými kuchyněmi, které navštívil: od filmového natáčení na Sahaře přes Itálii, Ukrajinu a Španělsko až na dvorek domku na Křivoklátsku. Poznáte tak pestrou paletu omamných chutí – to vše s osvědčenými recepty ze zeleniny, ovoce, obilovin a luštěnin. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1