Počet záznamů: 1  

Sedm způsobů jak se radovat z jídla

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Hromas, Michal, 1976- - Autor
    Vydání první - 285 stran : barevné ilustrace, portréty ; 24 cm
    ISBN 978-80-7597-882-0
     jídla  příprava jídel
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 401.209
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Sedm způsobů jak se radovat z jídla
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 401.209   

    Údaje o názvuSedm způsobů jak se radovat z jídla / Hugo Hromas
    Záhlaví-jméno Hromas, Michal, 1976- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Nakladatelství XYZ, 2021
    Fyz.popis285 stran : barevné ilustrace, portréty ; 24 cm
    ISBN978-80-7597-882-0
    Číslo nár. bibl.cnb003327771
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla jídla * příprava jídel
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Sedm způsobů jak se radovat z jídla
    Jednoduché a tradicí prověřené. Právě takové jsou oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase! Ve svém vyprávění vás provede sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná rozličnými kuchyněmi, které navštívil: od filmového natáčení na Sahaře přes Itálii, Ukrajinu a Španělsko až na dvorek domku na Křivoklátsku. Poznáte tak pestrou paletu omamných chutí – to vše s osvědčenými recepty ze zeleniny, ovoce, obilovin a luštěnin. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.