Počet záznamů: 1
Dölle, Alexander - Autor
České vydání první - 64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
ISBN 978-80-7236-978-2
Jak na to
Schocke, Sarah - Autor Rynio, Jörn - Fotograf Habartová, Hana - Překladatel
hamburgry karbanátky
kuchařské receptySignatura C 401.163 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Unifikovaný název Burger. Česky Údaje o názvu Burgery / autoři: Alexender Dölle & Sarah Schocke ; fotografie: Jörn Rynio Záhlaví-jméno Dölle, Alexander (Autor) Údaje o vydání České vydání první Nakladatel Praha : Vašut, 2015 Fyz.popis 64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm ISBN 978-80-7236-978-2 Číslo nár. bibl. cnb002709873 Edice Jak na to (Jan Vašut) Poznámky Překlad z němčiny Hana Habartová. Obsahuje rejstřík. Dotisk 2016 Dal.odpovědnost Schocke, Sarah (Autor)
Rynio, Jörn (Fotograf)
Habartová, Hana (Překladatel)
Předmět.hesla hamburgry * karbanátky Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.514.5 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Šťavnatý, kořeněný, bohatě obložený a tak velký, že ho v jedné ruce neudržíte: Takový má být pravý burger! Protože v této podobě chutná stejně jako v americkém bistru. Přesně takové recepty a spoustu dalších variací najdete v naší knize. A zkrátka nepřijdou ani vegetariáni a vegani! Zaručený úspěch: Každý recept je alespoň třikrát vyzkoušený . Je to tak snadné: Všechny důležité postupy na fotografiích krok za krokem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1