Počet záznamů: 1  

Domácí zpracování zvěřiny

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Bothe, Carsten, 1966- - Autor
    České vydání první - 87 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-7541-239-3
      Kavinová, Alice - Překladatel
     zvěřina  zpracování masa  domácí výroba  zvěřinová jídla
     příručky
    SignaturaC 400.911
    Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Domácí zpracování zvěřiny
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 05.04.2024)C 400.911   

    Unifikovaný název Wildverwertung praktisch. Česky
    Údaje o názvuDomácí zpracování zvěřiny : výbava, bourání, recepty / Carsten Bothe
    Záhlaví-jméno Bothe, Carsten, 1966- (Autor)
    Údaje o vydáníČeské vydání první
    NakladatelPraha : Vašut, 2021
    Fyz.popis87 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-7541-239-3 Kč 249.00
    Číslo nár. bibl.cnb003328462
    PoznámkyPřeloženo z němčiny, překladatelka u copyrightu: Alice Kavinová
    Dal.odpovědnost Kavinová, Alice (Překladatel)
    Předmět.hesla zvěřina * zpracování masa * domácí výroba * zvěřinová jídla
    Forma, žánr příručky
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 637.55 , 637.5.03 , 334.714 , 641.55:637.55 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Druh dok.KNIHY
    Domácí zpracování zvěřiny
    Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny – nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.