Počet záznamů: 1  

Technologie zpracování radiačně kontaminované biomasy v bioplynových stanicích

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Škrkal, Jan, 1970- - Autor
    1. vydání - 60 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
    ISBN 978-80-905483-7-4
      Kajan, Miroslav, - Autor   Záhorová, Věra - Autor   Možnar, Radim - Autor   Rulík, Petr - Autor
     biomasa  zpracování biomasy  bioplynové stanice
     studie
    SignaturaC 400.507
    Umístění 620.9 - Energetika obecně
    Technologie zpracování radiačně kontaminované biomasy v bioplynových stanicích
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 400.507   

    Údaje o názvuTechnologie zpracování radiačně kontaminované biomasy v bioplynových stanicích : ověřená technologie (Ztech) / Jan Škrkal, Miroslav Kajan, Věra Záhorová, Radim Možnar, Petr Rulík
    Záhlaví-jméno Škrkal, Jan, 1970- (Autor)
    Údaje o vydání1. vydání
    NakladatelTřeboň : Enki, o.p.s., 2020
    Fyz.popis60 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
    ISBN978-80-905483-7-4
    Číslo nár. bibl.cnb003314533
    PoznámkyNad názvem: Enki, o.p.s. Třeboň, Státní ústav radiační ochrany, v.v.i.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Kajan, Miroslav, 1958- (Autor)
    Záhorová, Věra (Autor)
    Možnar, Radim (Autor)
    Rulík, Petr (Autor)
    Dal.odpovědnost ENKI (společnost) (Nakladatel, vydavatel)
    Státní ústav radiační ochrany (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla biomasa * zpracování biomasy - Česko * bioplynové stanice - Česko
    Forma, žánr studie
    Konspekt620.9 - Energetika
    MDT (437.3) , 662.767.2.023.2 , 620.952 , 574.4/.5-026.15 , 620.95 , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru620.9 - Energetika obecně
    Druh dok.KNIHY
    Technologie zpracování radiačně kontaminované biomasy v bioplynových stanicích
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.