Počet záznamů: 1  

Receptury teplých pokrmů

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Runštuk, Jaroslav - Autor
    3., upr. vyd. - Hradec Králové : R plus, 2001 - 594 s. ; 29 cm
    ISBN 80-902492-3-X
     teplá jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaB 59.301
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Receptury teplých pokrmů
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 59.301   

    Údaje o názvuReceptury teplých pokrmů / Jaroslav Runštuk a kolektiv
    Záhlaví-jméno Runštuk, Jaroslav (Autor)
    Údaje o vydání3., upr. vyd.
    Vyd.údajeHradec Králové : R plus, 2001
    Fyz.popis594 s. ; 29 cm
    ISBN80-902492-3-X
    Číslo nár. bibl.cnb001032658
    Předmět.hesla teplá jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Receptury teplých pokrmů
    Nově vydaný soubor „Receptury teplých pokrmů + CD – Jaroslav Runštuk a kol.“, kde na téměř 600 stranách jsou tradiční i moderní pokrmy české a zahraniční kuchyně. Kniha obsahuje aktualizovaný přehled legislativních a hygienických předpisů se stavem účinným k 1.8. 2009. Publikace je opět doplněna CD ROMem, na kterém uživatel nalezne celou řadu novinek – rozšířila se fotogalerie pokrmů v moderní úpravě, také legislativní a hygienické předpisy jsou aktualizované podle platných zákonů. Nejvýznamnější novinkou na CD ROMu je zařazení nové rubriky, která obsahuje překlady názvů pokrmů z publikace do angličtiny, němčiny, polštiny a ruštiny. Překlady je možno využít pro sestavování jídelních lístků v jazykových mutacích s množností exportu vybrané mutace do txt formátu. Vyhledávání je možno provádět podle kategorie pokrmů. Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury. Restauračním provozům tak tato novinka umožní a usnadní tvorbu jídelních lístků pro zahraniční návštěvníky, v jazykových mutacích, což je určitě se stoupajícím cestovním ruchem, pro provozovatele těchto zařízení, vítaným pomocníkem. Žákům škol pak usnadní výuku zahraničních jazyků se zaměřením na gastronomii. Zdroj anotace: Zbozi.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.