Počet záznamů: 1
Technologie přípravy pokrmů 2
Brhlík, Eduard - Autor
6. české upr. vyd., V IQ 147 3. vyd. - Praha : IQ 147, [2003] dotisk - 350 s. ; 21 cm
ISBN 80-239-0160-5
Romaňuk, Juraj - Autor
kuchařství jídla
učebnice středních škol kuchařské receptySignatura C 400.430 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Technologie přípravy pokrmů 2 : učebnice pro kuchaře a číšníky / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk Záhlaví-jméno Brhlík, Eduard (Autor) Údaje o vydání 6. české upr. vyd., V IQ 147 3. vyd. Vyd.údaje Praha : IQ 147, [2003] dotisk Fyz.popis 350 s. ; 21 cm ISBN 80-239-0160-5 Číslo nár. bibl. cnb001201511 Poznámky Terminologický slovník. Popsáno podle dotisku 2003, rok původního vyd. neuveden Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Dal.odpovědnost Romaňuk, Juraj (Autor)
Předmět.hesla kuchařství * jídla Forma, žánr učebnice středních škol * kuchařské recepty Konspekt 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 , 641.55 , (083.12) , (075.3) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1