Počet záznamů: 1  

Technologie přípravy pokrmů 2

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Brhlík, Eduard - Autor
    6. české upr. vyd., V IQ 147 3. vyd. - Praha : IQ 147, [2003] dotisk - 350 s. ; 21 cm
    ISBN 80-239-0160-5
      Romaňuk, Juraj - Autor
     kuchařství  jídla
     učebnice středních škol  kuchařské recepty
    SignaturaC 400.430
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 400.430   

    Údaje o názvuTechnologie přípravy pokrmů 2 : učebnice pro kuchaře a číšníky / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk
    Záhlaví-jméno Brhlík, Eduard (Autor)
    Údaje o vydání6. české upr. vyd., V IQ 147 3. vyd.
    Vyd.údajePraha : IQ 147, [2003] dotisk
    Fyz.popis350 s. ; 21 cm
    ISBN80-239-0160-5
    Číslo nár. bibl.cnb001201511
    PoznámkyTerminologický slovník. Popsáno podle dotisku 2003, rok původního vyd. neuveden
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Romaňuk, Juraj (Autor)
    Předmět.hesla kuchařství * jídla
    Forma, žánr učebnice středních škol * kuchařské recepty
    Konspekt37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642 , 641.55 , (083.12) , (075.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.