Počet záznamů: 1
Matejka, Mikuláš - Autor
2. vyd. v IQ 147, Dotisk - Praha : IQ 147, [2003] - 126 s. : il. ; 21 cm
ISBN 80-239-1041-8
Balagová, Irena - Autor
kuchařství
učebnice středních školSignatura C 400.429 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Technologie přípravy pokrmů 1 : učebnice pro kuchaře a číšníky / Mikuláš Matejka, Irena Balogová Záhlaví-jméno Matejka, Mikuláš (Autor) Údaje o vydání 2. vyd. v IQ 147, Dotisk Vyd.údaje Praha : IQ 147, [2003] Fyz.popis 126 s. : il. ; 21 cm ISBN 80-239-1041-8 Číslo nár. bibl. cnb001255937 Poznámky Popsáno podle dotisku 2003, rok původního vyd. neuveden Dal.odpovědnost Balagová, Irena (Autor)
Předmět.hesla kuchařství Forma, žánr učebnice středních škol Konspekt 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 , (075.3) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Učebnice pro kuchaře a číšníky podává přehled o přípravě, technologii pokrmů v restauracích a jídelnách. Suroviny , zpracování, tepelné úpravy, druhy potravin a výsledný produkt. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1