Počet záznamů: 1  

Technologie přípravy pokrmů 1

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Matejka, Mikuláš - Autor
    2. vyd. v IQ 147, Dotisk - Praha : IQ 147, [2003] - 126 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 80-239-1041-8
      Balagová, Irena - Autor
     kuchařství
     učebnice středních škol
    SignaturaC 400.429
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 400.429   

    Údaje o názvuTechnologie přípravy pokrmů 1 : učebnice pro kuchaře a číšníky / Mikuláš Matejka, Irena Balogová
    Záhlaví-jméno Matejka, Mikuláš (Autor)
    Údaje o vydání2. vyd. v IQ 147, Dotisk
    Vyd.údajePraha : IQ 147, [2003]
    Fyz.popis126 s. : il. ; 21 cm
    ISBN80-239-1041-8
    Číslo nár. bibl.cnb001255937
    PoznámkyPopsáno podle dotisku 2003, rok původního vyd. neuveden
    Dal.odpovědnost Balagová, Irena (Autor)
    Předmět.hesla kuchařství
    Forma, žánr učebnice středních škol
    Konspekt37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642 , (075.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Učebnice pro kuchaře a číšníky podává přehled o přípravě, technologii pokrmů v restauracích a jídelnách. Suroviny , zpracování, tepelné úpravy, druhy potravin a výsledný produkt. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.