Počet záznamů: 1  

Spolupráce s mikroby

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Hauserová, Eva, 1954-2023 - Autor
    24 stran : ilustrace ; 30 cm
    ISBN 978-80-906852-8-4
     půdní organismy  půdní mikroorganismy  ekologie půdy  zahradní biotopy  hnojení
     učební texty
    SignaturaB 59.294
    Umístění 631.4 - Půda. Pedologie
    Spolupráce s mikroby
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 59.294   

    Údaje o názvuSpolupráce s mikroby : jak podporovat a využívat půdní mikroorganismy a edafon : skripta k víkendovému kurzu / sestavila Eva Hauserová
    Záhlaví-jméno Hauserová, Eva, 1954-2023 (Autor)
    Nakladatel[Brno] : Permakultura (CS) v nakladatelství Kompost Press, 2020
    Fyz.popis24 stran : ilustrace ; 30 cm
    ISBN978-80-906852-8-4
    Číslo nár. bibl.cnb003256238
    PoznámkyNázev z obálky
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla půdní organismy * půdní mikroorganismy * ekologie půdy * zahradní biotopy * hnojení
    Forma, žánr učební texty
    Konspekt631 - Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 631.46 , 574:631.4 , 574.2(256/257) , 631.8 , (07)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru631.4 - Půda. Pedologie
    Druh dok.KNIHY
    Spolupráce s mikroby
    Skripta s přehledem o metodách, jakými můžeme podpořit mikrobiální život v půdě Příručka přináší stručný přehled o metodách, jakými můžeme podpořit mikrobiální život v půdě, především bakterie a houby prospěšné pro rozvoj rostlin, ale i další drobné živáčky, kteří patří do zdravého půdního ekosystému. Seznamuje čtenáře se širšími souvislostmi půdní biologie a nabízí recepty na půdní testy, různé typy kompostů, kompostové čaje a mnoho dalšího. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.