Počet záznamů: 1  

Steaky

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Gayler, Paul - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2011 - 142 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN 978-80-249-1633-0
      Cassidy, Peter - Fotograf
     masitá jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 399.448
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Steaky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Rožnov k vypůjčeníC 399.448 R   

    Title statementSteaky : od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou / Paul Gayler ; fotografie Peter Cassidy ; [z anglického originálu ... přeložila Veronika Zemanová]
    Main entry-name Gayler, Paul (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Ikar, 2011
    Phys.des.142 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN978-80-249-1633-0
    National bibl. num.cnb002194833
    OriginalSteak
    Another responsib. Cassidy, Peter (Photographer)
    Subj. Headings masitá jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:637.5 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Document kindBOOKS
    Steaky
    Máte chuť na něco prostého, rychlého a snadného? Všechny tyto atributy splňuje steak! Není to vůbec obtížné: naučíte se vybrat správně maso, odhadnout stupeň propečení, dobře grilovat, smažit či připravit klasické pečeně. Více než 75 jídel z různých druhů hovězího – pokrmy na každou sezonu, od rodinných barbecue až po jednotlivé chody pro gurmety s výběrem lahodných omáček, marinád i studených ochucených másel. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.